Talent Aquisition Specialist - bli en del av vår community på Solita!

Ort

Sweden

Är du en Talent Aquisition Specialist som lockas av nya äventyr?  Värdesätter du en kultur som ger utrymme för autonomi i kombination med teamarbete? Blir du motiverad av att ha varierande arbetsuppgifter där den ena arbetsdagen inte är den andra lik? Då är denna roll precis det du söker! 

Ansök

Solita är ett nordiskt, nytänkande, familjärt konsultbolag i en spännande tillväxtfas. Vi har fler än 1200 anställda utspridda över Sverige, Finland, Tyskland, Belgien, Danmark och Estland. I vårt rekryteringsteam rekryterar vi konsulter med bakgrund inom data, cloud, integrationer, design och strategi. Förutom att stötta våra anställande chefer i rekryteringsprocesser och växa vår pipeline, anordnar vi även både egna meetups och gemensamma sådana med externa nätverk. Vi jobbar nära vår verksamhet och ligger alltid steget före i hur vi når ut till vår kandidatmarknad. Vi är också extra stolta över att ligga i framkant inom rekryteringsmarknadsföring!

Dina ansvarsområden i denna roll skulle inkludera: 

 • Vara en del av vårt interna rekryteringsteam och jobba med uppgifter så som screening av kandidater, hantering av inkomna tips, stöttning av vår business, jobbannonser etc. Beroende på din bakgrund och dina intressen får du även tydliga egna ansvarsområden att växa inom.
 • Anordnande av traineeprogram
 • Event och samarbeten med universitet
 • Search och andra innovativa sätt att nå ut på en het kandidatmarknad
 • Teamarbete kring ständig utveckling av processer och innovation

Vi letar efter någon som är strukturerad, initiativtagande och trivs i en roll med många kontaktpunkter.  Vi hoppas du har en bra kommunikationsförmåga och känner dig trygg i dig själv i en omgivning med mycket eget ansvar och snabba förändringar . En bakgrund inom sourcing och rekrytering tror vi ger bra förutsättningar i denna roll! 

Detta hoppas vi att du har med dig:

 • Erfarenhet från att jobba på ett IT-företag och inblick i olika IT-profiler
 • God kommunikationsförmåga och struktur
 • Ett självständigt arbetssätt, kombinerat med en vilja att jobba som ett team och dela information och kunskap 

Detta får du hos oss på Solita:

 • Möjligheten att växa professionellt på ett internationellt företag i tillväxtfas
 • Personlig utveckling och möjligheten att lära sig både från erfarna experter och våra interna utbildningssatsningar och communities
 • En varm, avslappnad kultur med ovanligt hög autonomi

Vi har  en avslappnad kultur, med värdeord som “easy-going”, “caring”, “passion” och “courageous” som leder oss i vårt dagliga arbete. https://www.solita.fi/en/blogs/how-our-values-impact-on-the-employee-experience-at-solita/.  Här jobbar man i team med kollegor som tycker det är kul med teknik, konsultande, att dela med sig av kunskap och lära sig tillsammans. Vi hjälper varandra och när vi har roligt och trivs så går det också bra för företaget.

Blev du nyfiken? Hör av dig så pratar vi mer, och läs även gärna mer i våra bloggar.

Denna roll är placerad i Stockholm.