.NET Software Architect

Sijainti

Finland

Solitan kokenut kehittäjistä, arkkitehdeistä ja projektinhallinnan ammattilaisista koostuva Microsoft-tiimi etsii joukkoonsa arkkitehteja. 

Hae

Voit työskennellä toimistopaikkakunnillamme Helsingissä, Tampereella, Oulussa, Turussa tai Lahdessa, tai vaikkapa kokonaan etänä. Solitalaisia löytyy Suomen kamaralta jo 70:ltä eri paikkakunnalta.

Asiakas- ja projektikirjomme on kattava, jolloin jokaiselle kehittäjälle löytyy itseään eniten kiinnostavat projektit ja ympäristöt. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja laajentaa sitä halusi mukaan. Merkitykselliset projektit tarjoavat mielekästä kehitystyötä ja lisäksi tiimi sekä esihenkilöt Sami ja Max auttavat sinua menestymään.

Merkityksellisyys on projektiemme keskiössä. Merkityksellisyys voi näkyä monissa eri muodoissa – se voi tarkoittaa esimerkiksi yhteiskunnallista vaikuttamista, uusimpia teknologioita tai loppukäyttäjän arjen helpottamista. Resurssointia teemme humaanisti ja ihmistä kuunnellen. Meille on tärkeää huomioida ihminen, asiakas ja Solita – tämän kolmion tulee olla tasapainossa, jotta jokainen hyötyy.

.NET-tiimi – täynnä osaamista ja rentoutta

Solitalta löytyy kokeneiden ammattilaisten täyttämä, Microsoft-tekemiseen keskittynyt -tiimi. .NET kehityksen ohella pilvipalvelut ovat suuressa osassa arkea, ei vain Azuren mutta myös GCP:n osalta. Satsaamme osaamisen kehittämiseen työssä, opimme toisiltamme ja kouluttaudumme. Porukassa huumori lentää ja kaveria ei jätetä pulaan. Yleensä apu löytyy heti vierestä. Kannustamme tiimiläisiä jakamaan osaamistaan niin Solitan sisällä kuin myös ulkopuolelle. Teknologiavalinnat tiimimme saa pitkälti sopia keskenään ja se myös mahdollistaa uusien teknologioiden rantautumisen. Vaikka käytämme kehitystyössä Microsoftin alustoja ja teknologioita, emme rajoita itseämme pelkästään Microsoftin tarjontaan. Käytämme sujuvasti parhaita paloja myös muista teknologiaekosysteemeistä

Arkkitehtimme Tommi kuvaili arkea mm. näin: ”Solitalla parasta on mukavat ja ammattitaitoiset työkaverit, jotka suhtautuvat rennosti töihin mutta intohimolla koodiin. Työnantaja jättää yksilöille ja tiimeille vapauden päättää, miten hommia edistetään parhaiten.”
Hän myös avaa omaa rooliaan Solitalla: “Osallistun ohjelmistoarkkarina kehitysprojekteissa niiden jokaiseen vaiheeseen – alkaen myynnistä ja päättyen ylläpitoon. Omaa roolia projekteissa voi mukauttaa joustavasti oman ja projektin tarpeiden mukaan. Suurimman osan työajastani teen sitä mielenkiintoisinta hommaa, eli toteutustyötä yhdessä muun tiimin kanssa.”

.NET tiimin jäsen Janne jatkaa monipuolisuudesta: ”Tuorein projektini toteutetaan Googlen pilveen, josta itselläni ei ollut aiempaa kokemusta. Kaikki edelliset projektini oli tehty Azureen. Uusi pilvialusta ei ole hidastanut käytännössä lainkaan, koska Solitan sisältä löytyi juuri oikeanlaista osaamista alkuvaiheen ongelmien taklaamiseen. Toinen mikä Solitalla on parasta omaa rooliani ajatellen on se, että voimme tarjota asiakkaalle devaus, design, cloud ja data palveluita saman katon alta. Kun oma tausta on devauspuolella, on palkitsevaa työskennelllä asiakkuudessa esimerkiksi yhdessä datatekijöiden kanssa ja samalla oppia heiltä uutta.”

Voit vielä tutustua Solitalla käytettyihin teknologioihin lukemalla Development Teknologiakartoituksen

 .NET tiimin odotukset sinulle

.NET yhteisössämme ja projekteissa tulet oppimaan paljon, mutta taustalla on hyvä olla arkkitehtuuri kokemusta – tässä muutama ajatus siitä:

  • Olet jo kokenut .NET osaaja ja C# on sinulle toinen äidinkieli. Myös F# saattaa kiinnostaa sinua (emme odota kokemusta).
  • Lisäksi sinulla on kokemusta front-end teknologioista, kuten esimerkiksi JavaScript; Vue / React
  • Olet tottunut pilvipalvelujen käyttämiseen projekteissa oli se sitten Azure, AWS tai GCP.
  • Uuden oppiminen ja osaamisen jakaminen on sinulle tärkeää. Haluat auttaa myös muita menestymään työssään. Saat muut loistamaan.
  • Osaat avata ja kommunikoida monimutkaiset tekniset asiat selkeästi myös niille, jotka eivät ole syvällisesti asiaan perehtyneet.

Teknologia-ajatuksiamme pääset lukemaan paremmin mm. täältä.

Jos haluaisit kuulla meistä lisää, ota yhteyttä hakulomakkeen kautta ja kerro meille vapaamuotoisesti itsestäsi. Kysy halutessasi .NET projekteista sekä tiimistä Maxilta 040 188 3959 / max.makisalo@solita.fi tai Samilta 044 339 8688 / sami.leinonen@solita.fi

Kysy lisää työyhteisöstä ja kulttuuristamme Mirkalta / 040 725 8194, mirka.saarinen-tansey@solita.fi