Ohjelmistokehitystä intohimolla - etänä tai toimistolla

Sijainti

Finland

Ohjelmistokehitystä sieltä missä olet! Etsimme kasvavaan tiimiimme ohjelmistokehityksen asiantuntijoita erilaisilla osaamistaustoilla työskentelemään etänä tai toimistoillamme. 

Hae

Haluaisitko työskennellä yrityksessä, jossa merkityksellisyys, ihmisistä välittäminen ja osaamisen kehittäminen ovat keskiössä?  

Etsimme kasvavaan tiimiimme ohjelmistokehityksen asiantuntijoita erilaisilla osaamistaustoilla työskentelemään etänä tai toimistoillamme. Voit olla taustaltasi full-stack devaaja, fronttikoodari, Batman, arkkitehti, ohjelmistokehityksen generalisti tai vaikkapa Wonder Woman. Eniten meillä projekteissa viuhuu mm. Java, Clojure, Kotlin, C#, Typescript, Javascript, Clojurescript, Node.js, React, Angular, Vue.js, .NET, AWS, Azure, sekä GCP. Lisää meidän suosimista teknologioista pääset lukemaan Developer Surveystä.

Olemme vahvan osaamisen talo, jossa pääset varmasti oppimaan lisää – aina löytyy joku osaavampi sparraamaan. Osaamisen kehittäminen toteutetaan jokaiselle soveltuvimmalla tavalla, oli se sitten koulutusohjelma, sisäinen osaamisyhteisö tai muilta oppiminen. Jatkuvalla osaamisen kehittämisellä varmistamme, että meillä on mielenkiintoisia projekteja jatkossakin. Devaajamme rakastavat kehitystyötä, mutta he myös jakavat innolla osaamistaan esimerkiksi sisäisten infosessioiden ja koodikahvien kautta.

Merkityksellisyys on projektiemme keskiössä. Merkityksellisyys voi näkyä monissa eri muodoissa – se voi tarkoittaa esimerkiksi yhteiskunnallista vaikuttamista, uusimpia teknologioita tai loppukäyttäjän arjen helpottamista. Resurssointia teemme humaanisti ja ihmistä kuunnellen. Meille on tärkeää huomioida ihminen, asiakas ja Solita – tämän kolmion tulee olla tasapainossa, jotta jokainen hyötyy. 

Työntekijät ovat meidän tärkein voimavara ja siksi etsimme jatkuvasti uusia keinoja ylläpitää ja parantaa heidän hyvinvointia. Meillä on parhaillaan käynnissä esimerkiksi Solita together -hanke, jonka kautta haluamme boostata tekijöiden jaksamista ja vahvistaa yhteisöllisyyttä. Solitalla työskentelee yli 1100 digitaalisten palvelujen, AI- ja analytiikkaratkaisujen, pilvipalvelujen, strategisen konsultoinnin sekä palvelumuotoilun asiantuntijaa. Suomen toimipisteemme sijaitsevat Tampereella, Helsingissä, Oulussa, Lahdessa ja Turussa. Solitalaisia asuu kuitenkin jo yli 70 paikkakunnalla eli tiimistämme löytyy myös etätyöntekijöitä. Asuitpa siis missäpäin Suomea tahansa, haluaisimme kuulla sinusta! 

“Etätyö on roolissani ollut helppoa ja mahdollista, sillä olen aina tehnyt töitä asiakkaiden ja asiantuntijoiden kanssa ympäri Suomea eli projektitiimi on käytännössä aina ollut etänä. “ Janne Kaartinen, ratkaisuarkkitehti

Miksi Solita on hyvä vaihtoehto – niin läsnä kuin etänä: 

 • Meillä jokainen saa sopivasti vastuuta ja pystyy rakentamaan polustaan omanlaisen
 • Saat työskennellä itsenäisesti ja omana (epä)täydellisenä itsenäsi
 • Huomioimme elämäntilanteesi ja olemme joustava sekä mukautuva työpaikka.
 • Meillä työntekijän hyvinvoinnista välitetään aidosti. Tarjolla on hyvät työsuhde-edut ja sirkushuvit niin toimistolla kuin etänä työskenteleville.
 • “Solitan perehdytys on laaja, ja se on auttanut tutustumaan ihmisiin ja yrityksen meininkiin etänä.“ Ramin Miraftabi, Seniorikonsultti
 • Käytössämme on paljon erilaisia sovelluksia (kuten Slack, Teams ja Miro) helpottamassa kommunikointia ja työskentelyä tiimin kanssa.
 • Tarjoamme etätyöpisteeseen työtuolin ja monitorin käyttöösi. 

Tutustu myös näistä videoista kovan tason tekki osaamiseemme. 


Näitä asioita toivomme sinulta

 • Vahvaa osaamista ohjelmistokehityksestä.
 • Arvomme välittäminen, rentous, intohimo ja rohkeus eivät tunnu sinusta vain sanahelinältä.
 • Kykyä kantaa vastuuta ja johtaa omaa työtäsi.
 • Olet jo työskennellyt etänä tai vähintään ymmärrät, mitä se sinulta vaatii.  
 • Vaikka meillä on kattava perehdytysohjelma ja solitalaiset ottavat sinut innolla mukaan, toivomme aktiivisuutta myös sinun suunnaltasi.

Tutustu etäsolitalaisiin blogissa: https://www.solita.fi/blogit/valittamista-valimatkoista-riippumatta/ 

Kerro meille vapaamuotoisesti itsestäsi ja intohimoistasi hakulomakkeen kautta.
Halutessasi lisätietoja kulttuurista ja työyhteisöstä saat dev-rekrytoija Mirkalta: mirka.saarinen-tansey@solita.fi / 0407258194