.NET Software Developer

Sijainti

Finland

Solitan kokenut kehittäjistä, arkkitehdeistä ja projektihallinnan ammattilaisista koostuva ylivoimainen Microsoft-tiimi etsii joukkoonsa kokeneita kehittäjiä .NET Software Developer, tule Solitalle Helsinkiin, Lahteen, Turkuun, Ouluun tai Tampereelle. 

Hae

Asiakas- ja projektikirjomme on kattava, jolloin jokaiselle kehittäjälle löytyy itseään eniten kiinnostavat projektit ja ympäristöt. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja laajentaa sitä halusi mukaan. Merkitykselliset projektit tarjoavat mielekästä kehitystyötä ja lisäksi tiimi sekä tiimiesimiehet Sami ja Max auttavat sinua menestymään.

.NET-tiimi – täynnä osaamista ja rentoutta

Solitalta löytyy kokeneiden ammattilaisten täyttämä, Microsoft-kehitykseen keskittynyt .NET-tiimi. Satsaamme osaamisen kehittämiseen työssä, opimme toisiltamme ja kouluttaudumme. Porukassa huumori lentää ja kaveria ei jätetä pulaan. Yleensä apu löytyy heti vierestä. Kannustamme tiimiläisiä jakamaan osaamistaan niin Solitan sisällä kuin myös ulkopuolelle. Teknologiavalinnat tiimimme saa aika pitkälti sopia keskenään ja se myös mahdollistaa uusien teknologioiden rantautumisen. .NET Software Developer pääseekin kehittymään ja kehittymistä tuetaan.

Yksi kehittäjistämme kuvaili tekemistä näin:

Meillä on osaava tiimi ja monipuolisia projekteja. Tekemistä on niin räätälöidyissä projekteissa kuin myös Episerver-kehittämisessä. Projektit alkavat yleensä melko tyhjältä pöydältä, joten on mahdollista kokeilla tuoreimpia tekki-ratkaisuja, kun ei ole mitään vuosien painolasteja hidastamassa. Halutessa hommaa voi tehdä full-stackinä.

Voit vielä tutustua Solitalla käytettyihin teknologioihin lukemalla Development Teknologiakartoituksen.

.NET tiimin odotukset sinulle

.NET yhteisössämme ja projekteissa tulet oppimaan paljon, mutta taustalla on hyvä olla kokemusta – tässä muutama ajatus siitä.

  • Olet jo kokenut .NET kehittäjä ja C# on sinulle toinen äidinkieli. Myös F# saattaa kiinnostaa sinua (emme odota kokemusta).
  • Lisäksi sinulla on kokemusta front-end teknologioista, kuten esimerkiksi JavaScript; Vue / React
  • Olet tottunut pilvipalvelujen käyttämiseen projekteissa ja yksi avainsanoista voisikin olla Azure

Kehittäjiemme ajatuksia pääset lukemaan laajemmin heidän omasta dev.solita.fi blogistaan.

.NET Software Developer – näin haet Solitalle

  • Klikkaa alla olevaa painiketta ja kerro meille itsestäsi vapaamuotoisesti.
  • Jos olet kiinnostunut roolista, mutta et vielä valmis hakemaan voit myös vaihtoehtoisesti jättää yhteystietosi ja valita ”Contact me” alta, jolloin otamme sinuun yhteyttä.
  • Kysy halutessasi .NET projekteista sekä tiimistä Maxilta 040 188 3959 / max.makisalo@solita.fi tai Samilta 044 339 8688 / sami.leinonen@solita.fi
  • Kysy lisää työyhteisöstä ja kulttuuristamme Mirkalta / 040 725 8194, mirka.saarinen-tansey@solita.fi