Clojure Software Developer - Devaajaksi Suomen suurimpaan Clojure-taloon

Sijainti

Finland

Olemme monessa asiassa hyviä ja Clojure-kehittämisessä erityisen hyviä. Tutkitusti Solitalta löytyy eniten Clojure-osaajia Suomessa, voimme siis taata liittyväsi todella osaavaan joukkoon! Haemme porukkaamme lisää funktionaalisesta ohjelmoinnista innostuneita kehittäjiä pitkin Suomea. Toimistoja meiltä löytyy Helsingistä, Tampereelta, Oulusta, Turusta sekä Lahdesta. Myös kokonaan etänä työskentely on tapauskohtaisesti mahdollista. 

Hae

Clojure tekee ohjelmoinnista tehokasta ja hauskaa

Useiden asiakkaillemme rakennettujen ja tuotantoon vietyjen Clojure-projektien perusteella uskomme, että funktionaalisen ohjelmoinnin osuus tulee entisestään kasvamaan tulevaisuudessa. Voit katsoa mm. Clojure-koodiamme Solitan GitHubista. Lue myös intohimoisesti funktionaaliseen ohjelmointiin suhtautuvien solitalaisten kirjoituksia dev-blogistamme mm.

Kehittäjämme kertovat myös käytännön läheisesti, miten Clojure on muuttanut omaa kehityspolkua ja miten se näkyy projekteissa. Arkkitehti Juho avaa miten Clojure ja AWS räjäyttivät maailman ja devaaja sekä tiimiesimies Jarno avaa projektia Clojurella.

Toimintatavat ja teknologia

Ei legacyn tunkkausta vaan moderneja toimintatapoja sekä teknologioita. Projektitiimeillä on vastuu ja vapaus ohjelmistohankkeen toteutuksesta ja teknologiavalinnoista. Tyypillisesti hankkeet toteutetaan mm. JVM:n päällä ajettavilla ohjelmointikielillä (mm. Java, Kotlin, Clojure). Tutustu dev-yhteisömme ajatuksiin teknologioista ja teknologian vierestä suositussa dev.solita.fi –blogissa.

”Työ Solitalla on ennenkaikkea tiimityötä, suunnittelua itsenäisesti ja tiimin kanssa, asiakkaan kanssa kommunikointia ja itsensä kehittämistä sekä tiedon jakamista. Yksi syy miksi tulin Solitalle, oli tieto siitä, että saan ympärilleni muita kovia osaajia ja pääsen itsekin kehittämään osaamistani. Java-taustaisena hyppäsinkin Clojure-maailmaan.”

Projektitiimeillämme on itsellään valta ja vastuu teknologiavalinnoista. Tiimit valitsevat itsenäisesti asiakkaan ympäristöihin soveltuvan teknologiastackin parhaan näkemyksensä mukaisesti. Tutustu Solita Developer Manifestoon miksi jatkuva oppiminen, asiakasarvon luominen, ammattimainen ohjelmistokehitys ja kollegan auttaminen ovat meille tärkeitä asioita.

Neljä rekrytointikriteeriämme

  • Osaaminen. Olet suvereeni kauniin koodin kirjoittaja ja sinulta löytyy laaja kokemus ohjelmistoalalta. Sinun ei välttämättä tarvitse olla koodannut Clojurella, mutta palavaa intohimoa funktionaalisia ohjelmointikieliä kohtaan olisi hyvä löytyä ja suureksi eduksi katsomme Clojuren ekosysteemin syvätuntemuksen.
  • Polttava intohimo. Tunnet sydämessäsi intohimoa laadukkaaseen ohjelmointiin.
  • Halu kehittyä. Rekrytoimme ainoastaan kehittymishaluisia ja -kykyisiä osaajia. Aiomme olla huomenna parempia kuin mitä olimme tänään. Sinulta tarvitsemme asenteen ja toteutuksen, me tarjoamme fasiliteetit.
  • Jaettu arvomaailma. Etsimme yrityskulttuuriimme sulavasti solahtavia ihmisiä, jotka jakavat arvomme (intohimo, rentous, rohkeus ja välittäminen) niin asenteessaan kuin toiminnassaan.

Käy kurkkaamassa miten arvomme oikeasti vaikuttavat työntekijäkokemukseen täältä.

Miten pääset Solitalle ja mistä lisätietoa?

  • Kerro meille vapaamuotoisesti itsestäsi (CV, LinkedIn- tai GitHub-profiili) laittamalla viestiä alla olevasta painikkeesta.
  • Kysy lisää devaamisestamme, projekteista ja työskentelytavoista Valtteri Valovirralta 040 539 9982, valtteri.valovirta@solita.fi tai Clojure kehittäjältä ja tiiminvetäjältä Jarno Väyryseltä 050 487 1467, jarno.vayrynen@solita.fi.
  • Voit kysyä myös työskentelystä Solitalla ja kulttuuristamme Mirkalta / 040 725 8194, mirka.saarinen-tansey@solita.fi