Java Software Developer merkityksellisten projektien kehittäjäksi

Sijainti

Finland

Meille on tärkeää, että pääsemme tekemään projekteja, joilla on merkityksellisyyttä ja jotka vaikuttavat meidän kaikkien elämään. Samalla haluamme, että solitalaisten työn ja vapaa-ajan välillä on tasapaino. Tunnistatko omaksesi halun tehdä oikeita asioita oikein, isolla sydämellä, ja viihdyt fiksussa moniosaajatiimissä jatkuvasti oppimassa uutta? Mikäli nämä asiat osuvat sinuun, olemme sinusta kiinnostuneita. 

Hae

Java Software Developer, jos sinulla on jo vankka kokemus ohjelmistokehityksestä ja näkemystä soveltaa kokemustaan uusiin ratkaisuihin. Tiedät, mitä konepellin alla tapahtuu ja miten se sopii yhteen näyttävän sekä toimivan ulkokuoren kanssa. Nyt haemme erityisesti kokeneita Java-ohjelmistokehittäjiä. Voit työskennellä Helsingissä, Lahdessa, Tampereella, Turussa tai Oulussa, sekä tapauskohtaisesti myös kokonaan etänä. 

Hieman meistä

Meillä saat ympärillesi osaavia työkavereita, joiden kanssa projektit tehdään hyvällä fiiliksellä ja toisia auttaen – aina löytyy joku osaavampi sparraamaan. Meille jokaiselle solitalaiselle kehittyminen omassa työssään on myös tärkeää sekä osaamisen jakaminen muille. Osaamisen kehittäminen toteutetaan jokaiselle soveltuvimmalla tavalla, oli se sitten koulutusohjelma, sisäinen osaamisyhteisö tai muilta oppiminen. Mikä sinulle on paras tyyli? Tutustu blogista miten sinäkin voit kehittyä Solitalla.

Haluatko mukaan merkityksellisten kehitysprojektien pariin?

Pääset työskentelemään uusien, mutta myös perinteisempien järjestelmien parissa. Kehittämiämme järjestelmiä ja ratkaisuja löytyy niin julkisen kuin yksityisenkin sektorin asiakkuuksistamme. Uskomme, että projektivalikoimastamme löytyy myös sinua kiinnostava kokonaisuus, jonka parissa pääset työskentelemään. Kehitysprojektien monimuotoisuus antaa myös sinulle mahdollisuuksia oppia uutta ja tarpeen tullen vaihtaa projekteja.

Tässä muutama esimerkki kehittämistämme ratkaisuista:

Mitä teknologioita käytämme ja miten toimimme

Meillä käytetään ratkaisuissa mm. seuraavaa: Java, Clojure, Kotlin, REST-rajapinnat, Vue, React, ja tietysti Ecmascript sekä AWS. Tietysti teemme nykyään paljon pilvipalveluihin myös serverless-komponenttien päälle. Näiden ohella iso syke on fiksusti tekemisessä, eli korkeatasoinen, suorastaan fanaattinen automaatio on tapamme tehdä asioita. Ketterä, jatkuva toimitus, ja jatkuva palauteluuppi kuuluvat myös toimintatapoihimme. Tietoturva rakennetaan sisään jo alusta alkaen. Jos tämä kuulostaisi siltä että osuisi omallekin tontille, edes osittain, niin ehkä kannattaisi käydä haastattelemassa meidät, ja selvittää olisiko aika liittyä fiksuun ja rentoon jengiin mukaan.

  • Lue myös arkkitehtimme Arton kirjoittama infopaketti Java 11:sta sekä video Java 14:sta
  • Tutustu asioihin, joita käydään läpi kun tapaamme ja keskustelemme teknologioista Database Transactions videon kautta

Tutustu tästä myös solitalaiseen tech osaamiseen syvemmin. Alta löydät tallenteet 2021 vuoden Core-tapahtumasta. 

 

Miten pääset Solitalle ja mistä lisätietoa?

  • Laita meille itsesi näköinen yhteydenotto alla olevan painikkeen kautta
  • Kysy lisää devaamisestamme ja projekteista  Valtterilta 040 539 9982 / valtteri.valovirta@solita.fi tai Riikalta 040 738 4110 / riikka.taiminen@solita.fi