Avoin hakemus integraatioihin

Sijainti

Finland

Haluatko työskennellä lähellä asiakkaiden liiketoimintaprosesseja? Kiinnostavatko modernit integraatioteknologiat? Solitan API- ja integraatioyhteisöön kuuluu yli 50 ammattilaista Helsingin, Oulun ja Tampereen toimistoilta ja olemme jatkuvasti kiinnostuneita keskustelemaan potentiaalisten uusien osaajien kanssa. Osa avautuvista työpaikoistamme on ns. piilotyöpaikkoja, jotka eivät välttämättä koskaan tule julkiseen hakuun, eli kannattaa ottaa meihin rohkeasti yhteyttä! 

Hae

Esimerkkejä tekemistämme töistä:

Asiakkaamme ovat useilta eri toimialoilta sekä julkiselta että yksityiseltä sektorilta. Monet projekteistamme ovat luonteeltaan yhteiskunnallisesti merkittäviä ja olemme rakentaneet palveluita, jotka vaikuttavat kaikkien suomalaisten elämään. Teemme aikaa kestäviä ratkaisuja. Pääteknologiana voi olla esimerkiksi MuleSoft, Azure tai Dell Boomi.

Lue lisää integraatioratkaisuistamme.

Millaisissa tehtävissä voit työskennellä?

Työnkuva sovitaan tarkemmin osaamisesi ja toiveidesi mukaan, mutta voit työskennellä projekteissa eri tyyppisissä rooleissa kuten integraatioasiantuntijana, -arkkitehtinä tai teknisenä konsulttina. Integraatioiden parissa riittää tekemistä myös projektipäälliköille, joita rekrytoimme aina aika ajoin.

Teknisen osaamisen ohella arvostamme tiimihenkisyyttä ja halua toimia asiakasrajapinnassa. Aiempaa taustaa sinulla voi olla joistain integraatiotyökaluista (esim. MuleSoft, Oracle, Camel, IBM, BizTalk tai Dell Boomi), erilaisten työvaiheiden automatisoinnista (esim. CI, CD), tietokannoista tai ohjelmistokehityksestä. Plussaa on myös innostus ja osaaminen erilaisten pilvipohjaisten ratkaisujen parissa, kuten AWS tai Azure, mutta ei paineita, meillä pääset myös oppimaan uutta ja kehittämään osaamistasi. Arvostamme myös kokemusta ns. toiselta puolelta pöytää eli asiakkaalta ja kokemusta asiakkaidemme käyttämistä taustajärjestelmistä.

Tutustu helsinkiläisen asiantuntijamme Ritvan tarinaan ja lue miten Akun päätyi integraatioiden pariin Solitalle.

Ota yhteyttä

  • CV tai LinkedIn-profiili riittää hyvin keskustelun aloittamiseen. Arvostamme kuitenkin myös vapaamuotoista hakemusta, jossa kuvaat mitä asioita osaat ja millaisesta työstä unelmoit. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi helposti alla olevasta painikkeesta. Luemme hakemuksesi ajatuksella ja vastaamme sinulle mahdollisimman pian. 
  • Mikäli olet kiinnostunut yhteistyöstä Solitan kanssa kumppanuus- tai alihankintamielessä, lue lisää Friends of Solita -verkostostamme: solita.fi/friends-of-solita/