Data Engineer

Sijainti

Finland

Meillä on jatkuvasti paikkoja auki Data Engineereille. Jos datan parissa työskentely ja sen käsittely on sinun juttusi, lue lisää ja tutustu siihen mitä voisimme sinulle tarjota ja minkälaista työskentely meillä on. 

Hae

MITÄ TARJOAMME SINULLE?

Suoraan asiaan: tarjolla ovat Data Engineerin saappaat meillä Solitalla. Täällä Data Engineerit työskentelevät yhdessä solitalaisen tiimin kanssa asiakasprojekteissa, joissa rakennetaan muun muassa data platformeja ja erilaisia datan hyödyntämisen ratkaisuja, modernisoidaan tietovarastointia ja jalostetaan IoT-lähteistä saatavaa dataa. Saat itse vaikuttaa siihen, minkä parissa työskentelet ja saat mahdollisuuden oppia jatkuvasti uutta – asioita, joilla on oikeasti merkitystä. Työkavereiksi sinulle olisi tarjolla yli 200 data-osaajaa ja lisäksi iso joukko ohjelmistokehityksen, pilvipalveluiden ja designin asiantuntijoita.

SOLITASTA JA MEILLÄ TYÖSKENTELYSTÄ

Solita on suomalainen konsulttitalo, joka kansainvälistyy kovaa vauhtia. Data Engineerien lisäksi meillä työskentelee myös data sciencen, datan visualisoinnin, business performance managementin ja master datan syväosaajia sekä joukko kokeneita data-arkkitehtejä. Autamme asiakkaita ratkaisemaan ongelmiaan ja pyrimme työllämme luomaan kestäviä ratkaisuja – sellaisia, joita kehtaisimme itsekin käyttää ja ylläpitää. Arvojamme ovat välittäminen, rentous, rohkeus ja intohimo. Työntekijämme ovat itse valinneet ne.

Meillä on paikkoja auki niin Helsingissä, Tampereella, Turussa, Oulussa kuin Lahdessakin. Työskentelemme sekä omilla toimistoilla että asiakkaidemme luona, yleensä lähellä omaa kotikonttoria. Myös etätyö on mahdollista aina kun se sopii myös kollegoille ja asiakkaalle.

YLEISIMMÄT TEKNOLOGIAT JA TYÖKALUT

  • Datahommien ytimessä on tietysti datan käsittely – lataus, parsinta, tallennus, mallinnus ja varastointi. Kaikki tähän liittyvä aiempi kokemus on hyödyksi myös sinulle.
  • Lähes kaikki uudet dataprojektimme tehdään pilveen. Vaihtoehtojamme ovat AWS, Azure, Google Cloud ja Snowflake. Jos yksi tai useampi näistä on sinulle jo ennestään tuttu, siitä on paljon hyötyä.
  • Tietokannat luovat perustan kaikelle datatekemiselle. Meillä työskennellään eniten SQL:ää tottelevien kantojen parissa.
  • Pythonia ja muita ohjelmointikieliä hyödynnetään aktiivisesti esimerkiksi dataputkien rakennushommissa. Jos osaat ohjelmoida, sinulla on eniten valinnanvaraa asiakasprojektiemme suhteen.

OLETKO SENIORI, JUNIORI VAI JOTAIN SILTÄ VÄLILTÄ?

  • Jos edellä kuvattu tekeminen on jo sinulle tuttua ja kiinnostaa jatkossakin, haluaisimme jutella ja kuulla, minkä parissa haluaisit seuraavaksi työskennellä ja mitä seuraavaksi oppia?
  • Jos taas nämä hommat ovat jo todella tuttuja, voisimmeko keskustella esimerkiksi data-arkkitehdin roolista – joko teknisemmällä tai liiketoimintakulmalla?
  • Jos kaikki tässä kerrottu kiinnostaa mahdottomasti, mutta on vielä sinulle vierasta, tiesithän että järjestämme keväisin ja syksyisin Solita Akatemian data-trackin. Se tarjoaa vakituisen työsuhteen muodossa mahdollisuuden kick-startata ura data-ammattilaisena.

JUTELLAANKO?

Kuulisimme mielellämme lisää sinun toiveistasi ja odotuksistasi. Niiden pohjalta haluamme selvittää, voimmeko tarjota juuri sinulle sopivat seuraavat askeleet urallasi. Voit jättää meille hakemuksesi suoraan alla olevan painikkeen kautta, tai sitä ennen jutella data-osaamisalueen rekrytoijan Paulinan (paulina.glozous@solita.fi) kanssa.

Rekryprosessi sisältää meillä kaksi tapaamista sekä usein myös harjoitustehtävän, jolla pääset osoittamaan kykyjäsi käytännössä. Keskustelemassa kanssasi ovat heti alusta lähtien data-asiantuntijamme – mahdolliset tulevat työkaverisi. Soitellaan!