Data Engineerejä Snowflake ja Azure -projekteihin

Sijainti

Finland

Oletko kokenut data-ammattilainen, mutta et pääse tekemään hommia niiden kaikkein kiinnostavimpien teknologioiden parissa? No meilläpä pääset! Meillä on tarjolla useita asiakasprojekteja, joissa keskeisinä teknologioina käytetään Snowflakea ja Azurea (mm. Synapse Analyticsia). 

Hae

Me Solitalla teemme yli 200 dataosaajan voimin töitä monille isoille yrityksille ja organisaatioille, kuten esimerkiksi YIT:lle, Ponsselle, DNA:lle ja Väylävirastolle. Etsimme nyt uusiksi työkavereiksi Data Engineerejä työskentelemään asiakasprojekteissa, joissa tekkistäkki on enemmän kuin ajan tasalla! 

Miksi datahommiin Solitalle?

Teemme tiivistä yhteistyötä johtavien teknologiatoimittajien kanssa (olemme mm. Snowflaken Premier Partner ja tunnustettu Azure-kumppani) ja pystymme sitä kautta tarjoamaan erinomaiset kouluttautumis- ja sertifioitumismahdollisuudet osaajillemme. Toiveidesi mukaan voimme tarjota myös erilaisia urapolkuja: joko täyden työviikon asiakasprojekteissa tai rinnalle myös pre-sales -tekemistä tai esimerkiksi vastuuta omien työskentelytapojemme tai osaamisemme kehittämisestä. 

Yksi Solitan arvoista on välittäminen. Siksi meille on tärkeää, että työ ja vapaa-aika pysyvät tasapainossa ja työnohjauksellisesti emme jätä ketään omilleen. Meillä kaikilla on nimetty People Lead, ja jokainen solitalainen voi myös hyödyntää inhouse-coachimme palveluita. Välittäminen näkyy arjessa myös niin, että työkavereilta on helppo pyytää tarpeen tullen apua, ja sitä myös saa. 

Solita on yli tuhannen teknologia- ja design-osaajan matalahierarkinen yhteisö. Meillä sinulle tarjoutuu mahdollisuus näyttää mitä osaat ja jättää oma kädenjälkesi merkittävien suomalaisten ja kansainvälisten organisaatioiden liiketoimintaan. Yli 200 data-osaajan lisäksi meillä työskentelee myös ohjelmistokehittäjiä, pilvi-infran asiantuntijoita ja designereitä. Yksi luottamuksenosoitus tekemistämme kohtaan on Koronavilkku-mobiilisovelluksen toteutus. Olemme myös esimerkiksi Omaolon pitkäaikainen kehittäjäkumppani ja tämänkin palvelun parissa työskentelee meillä sekä datan, designin että ohjelmistokehityksen osaajia. Tervetuloa mukaan projekteihin, joiden lopputuloksella on aidosti vaikuttavuutta! 

Odotuksemme sinulle

Odotamme, että olet jo ehtinyt kerätä kokemusta toimimisesta datan parissa esimerkiksi tietokantoihin, tietointegraatioihin tai raportointiratkaisuihin liittyen. Sinulla ei kuitenkaan tarvitse olla valmiiksi kokemusta uusimmista teknologioista. Arvostamme kuitenkin toki sitä, jos olet jo saanut jonkinlaista kosketusta pilvipalveluihin ja kykenet muokkaamaan dataa muutenkin kuin perinteisten ETL-välineiden graafisten käyttöliittymien kautta. Kaikkea ei tarvitse osata valmiiksi, eikä meilläkään kukaan ole kaikkien aiheiden erityisasiantuntija, mutta kaikkiin ongelmiin on tarjolla osaavaa apua satojen ammattilaisten joukosta.

Tervetuloa tiimiin asuinpaikastasi riippumatta!

Tällä hetkellä työskentelemme asiakkaiden kanssa etäkonttoreilta käsin. Nykyisten etätyösuositusten jälkeen voit työskennellä joko toimistoillamme Helsingissä, Tampereella, Turussa, Oulussa sekä Lahdessa tai halutessasi jatkaa etäilyä vaikkapa kotisohvaltasi paikkakunnasta riippumatta. Asiakkaita ja toimintaa meillä on myös mm. Ruotsissa ja Saksassa ja siksi valmius myös satunnaisiin ulkomaanmatkoihin on eduksesi, mutta ei suinkaan pakollinen vaatimus. 

Rekrytointiprosessiimme kuuluu yleensä kaksi tapaamista ja ne voidaan toteuttaa sinulle sopivassa aikataulussa etäyhteyksiä hyödyntäen.

Selvitetään yhdessä löytyisikö meiltä sinulle sopiva seuraava haaste urallasi! Kerro itsestäsi ja toiveistasi avoimen hakemuksen muodossa tai kysy lisää Vesalta (Business Lead, Data Platforms): +358 40 732 2224 / vesa.hammarberg@solita.fi.