Integraatioasiantuntija kansainväliseen yhteisöön

Sijainti

Finland

Haetko syksyksi uusia haasteita? Liity osaksi kansainvälisen integraatio- ja API-ratkaisuihin erikoistuneen yhteisömme kasvutarinaa! 

Hae

      

Integraatioasiantuntijana kehität, konsultoit ja ylläpidät asiakkaidemme kriittisiä järjestelmiä. Olet mukana kaikissa projektin työvaiheissa määrittelystä tekniseen toteutukseen, testaukseen ja ylläpitoon asti. Roolissasi ymmärrät asiakkaan liiketoimintatason vaatimukset sekä datan ja järjestelmien integroitavuuden tekniset tarpeet ja osaat tulkata ne toimiviksi ratkaisuiksi. 

Oman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan saat myös itse vaikuttaa siihen, millaiseksi roolisi meillä lopulta muodostuu ja minkä teknologioiden parissa työskentelet. Olet sitten missä päin Suomea tahansa, tarjoamme sinulle tarvittavan tuen sekä työvälineet työsi tekemiseen. Lue blogistamme asiantuntijamme Riikan kokemuksia Solitalla työskentelystä ja osaamisen kehittymisestä.

Tarjoamme mielekästä tekemistä ja hyvän tiimin

Tulet työskentelemään yhdessä solitalaisten ja kumppaniyritystemme osaajien sekä tunnettujen kotimaisten ja kansainvälisten asiakkaidemme kanssa. Haluamme tehdä aidosti merkityksellisiä asioita. Integraatioissa tämä tarkoittaa esimerkiksi sitä, että voimme teknologiavalinnoillamme edistää suuntaa, johon maailma on menossa sekä parantaa asiakkaidemme edellytyksiä parempaan liiketoimintaan.

Erilaiset asiakkaat ja projektit takaavat sen, että pääset tekemään monipuolisesti työtä integraatioiden parissa. Rakensimme esimerkiksi Ponsselle modernin pilvipohjaisen data-alustan ja integraatiot useisiin eri datalähteisiin ja olemme toteuttaneet L&T:lle palveluväylän ja integraatioalustan, joista huolehdimme jatkuvana palveluna. Lue lisää integraatioratkaisuistamme.

Saat vastuuta ja vapautta oman työsi tekemiseen ja toteuttamiseen, mutta saatavilla on aina myös kokeneemman asiantuntijan tukea tarvittaessa. Pyrimme siihen, että asiakasprojekteissa kukaan ei lähtökohtaisesti ole yksin. Annamme arvoa vapaa-ajalle ja palautumiselle ja tarjoamme joustavuutta arkeen sekä kattavan etupaketin työhön ja vapaa-ajalle.

Lue lisää integraatioratkaisuistamme asiantuntijoidemme kirjoittamista blogeista.

Mitä toivomme uudelta työkaverilta?

  • Aiempaa kokemusta joistakin integraatiotyökaluista, esimerkiksi MuleSoft, Azure, Dell Boomi, Oracle, Camel, IBM ja BizTalk. Voit myös olla taustaltasi devaaja (esim. Java, C#) ja haluat kehittää osaamistasi API- ja integraatiokehityksessä.
  • Innostut mahdollisuudesta päästä ratkaisemaan asiakkaan liiketoimintahaasteita teknisin keinoin ja pääset nopeasti samalle aaltopituudelle asiakkaan kanssa.
  • Haluat työskennellä monipuolisessa roolissa, jossa saat kehittää ja jakaa osaamistasi muille.
  • Sinulta löytyy solitalaista rentoutta, rohkeutta, intohimoa ja välittämistä sekä työtäsi että muita kohtaan.

Eduksi on kokemus esimerkiksi julkipilvestä tai erilaisten työvaiheiden automatisoinnista, mutta ei paineita, meillä pääset oppimaan uutta ja kehittämään osaamistasi.

Tule mukaan porukkaamme!

Lähetä vapaamuotoinen yhteydenotto 12.9. mennessä hakulomakkeen kautta tai laittamalla viestiä Sailalle LinkedIn:ssä. Olemme yhteydessä viimeistään hakuajan päättymisen jälkeen palattuamme kesälomilta.