Kokeneita data-osaajia

Sijainti

Finland

Hei, data-ammattilainen! Meillä on monipuolisia hommia tarjolla kotimaisissa ja kansainvälisissä asiakasprojekteissa! Asuitpa missä tahansa – jutellaanko lisää? 

Hae

Solita on tuhannen teknologia- ja design-osaajan yhteisö varustettuna itseohjautuvalla kulttuurilla ja vähäisellä byrokratialla. Yli 200 data-osaajan lisäksi meillä työskentelee myös ohjelmistokehittäjiä, pilvi-infran asiantuntijoita ja designereitä. Meillä pääset näyttämään mitä osaat ja saat jättää oman kädenjälkesi merkittävien suomalaisten ja kansainvälisten organisaatioiden toimintaan. Yksi tuoreista luottamuksenosoituksista tekemistämme kohtaan on Koronavilkku-mobiilisovelluksen toteutus.

Haluaisitko sinä mukaan projekteihin, joiden lopputuloksella on aidosti vaikuttavuutta – jutellaanko lisää toiveistasi ja osaamisestasi? Toteutamme keskustelut videotapaamisina, joissa pääset heti alusta alkaen vaihtamaan ajatuksia asiantuntijoidemme kanssa.

Palkkaamme jatkuvasti kokeneita data-alan asiantuntijoita esimerkiksi seuraaviin rooleihin:

  • Data-arkkitehtina voit työskennellä joko vahvasti teknisistä tai enemmän liiketoiminnallisista lähtökohdista käsin. Olet kokenut datan hyödyntämisen asiantuntija, ja toimit mielelläsi tiimin seniorina sekä asiakkaan sparrauskumppanina. Minkä parissa haluaisit itse seuraavaksi työskennellä?
  • Data Engineerinä rakennat yhdessä kollegoiden kanssa esimerkiksi pilvipalveluita hyödyntäviä data-alustoja tai ratkaisuja IoT-datan hyödyntämiseen. Omaat jo aiempaa kokemusta datan käsittelystä (lataus, parsinta, tallennus, varastointi ja/tai mallinnus). Tähän rooliin on monta erilaista “oikeaa” kokemus- ja osaamistaustaa. Olisi mukavaa kuulla sinun tarinasi ja toiveesi!
  • Master Data Management -asiantuntijana voit kokemuksesi ja kiinnostuksesi mukaan toimia esimerkiksi arkkitehtityyppisenä hahmona käynnistämässä uusia asiakasprojekteja. Kaikenlainen aiempi MDM-kokemus on hyödyksi, samoin kuin rohkeus ja kiinnostus hypätä mukaan tekemään master data managementia uudella tavalla. Jutellaanko lisää siitä, mitä tämä meillä tarkoittaa?

Teemme asiakasprojekteissa hommia tyypillisesti solitalaisena tiiminä. Tiimikavereina sinulla voi olla edellä mainittujen hahmojen lisäksi myös esimerkiksi datan visualisoinnin, data sciencen ja business performance managementin syväosaajia.

Tällä hetkellä työskentelemme asiakkaiden kanssa etäkonttoreilta käsin. Nykyisten etätyösuositusten jälkeen voit työskennellä joko toimistoillamme Helsingissä, Tampereella, Turussa, Oulussa sekä Lahdessa tai halutessasi jatkaa etäilyä vaikkapa kotisohvaltasi paikkakunnasta riippumatta. Me Solitalla huolehdimme siitä, että edellytykset työn mielekkääseen tekemiseen ovat kunnossa, työskentelitpä missä tahansa.

Jos haluat jutella lisää, ollaan yhteydessä! Kerro tulevaisuuden toiveistasi, osaamisestasi ja aiemmasta kokemuksestasi avoimen hakemuksen muodossa, tai ota suoraan yhteys data-osaamisalueen rekrytoijaamme Paulinaan (paulina.glozous@solita.fi), niin sovitaan aika keskustelulle!