Product & UX Designereita Solitalle

Sijainti

Finland

Liity joukkoomme suunnittelemaan huippuluokan asiakaskokemuksia ja kestävää vaikuttavuutta! Solita työskentelee Suomen suurimpien yritysten kanssa ratkoen teknologia- data- ja liiketoimintaongelmia palvelumuotoilun menetelmillä. Meillä liityt osaksi Suomen kokeneinta suunnittelutiimiä. Etsimme nyt useampaa uutta Product & UX Designeria. 

Hae

Product & UX Designerina saat hankkeissamme korkean vapausasteen: voit määritellä hankkeissa tehdään, ja millä menetelmillä. Monet projekteistamme ovat pitkäkestoisia julkishallinnon projekteja tai hieman lyhyempiä B2B- tai B2C-projekteja, joissa työskentelet osana ohjelmistokehitys- ja suunnittelutiimiä, tiiviissä yhteistyössä projektipäällikön ja tuoteomistajan kanssa. Olet keskeisessä roolissa projektin onnistumisen kannalta. Tehtäviisi kuuluu muun muassa ymmärtää asiakkaan ja käyttäjien tarpeita, jalostaa löydökset suunnitteluratkaisuiksi, määritellä toimintamalleja sekä tehdä toiminnallista suunnittelua erilaisiin palveluihin ja tietojärjestelmiin. Työskentelet asiakasrajapinnassa, ja tontillesi kuuluu myös erilaisten työpajojen vetäminen. Osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan pääset meillä myös laajentamaan taitojasi erityyppisissä projekteissa ja oppimaan muista palvelumuotoilun alueista tai vaikkapa ohjelmistokehityksestä, analytiikasta tai AI:sta / koneoppimisesta. 

 

Toiveemme sinulle, Product & UX Designer

  • tunnet palvelumuotoilun ja asiakaslähtöisen suunnittelun periaatteet perusteellisesti ja osaat soveltaa menetelmiä erilaisissa konteksteissa
  • toimintatapasi on pitää loppukäyttäjät ja asiakkaat mukana suunnittelussa projektin alusta loppuun (esim. co-design-haastattelut, työpajat, käyttäjätutkimukset)
  • olet utelias ja empaattinen, viestit vakuuttavasti asiakkaille ja pidät työpajojen vetämisestä, myös etänä
  • sinulla on vahvaa osaamista käyttöliittymäsuunnittelusta ja loihdit modernit käyttöliittymät esim. Figman tai Sketchin avulla
  • työskentelet luontevasti osana sekä moniammatillista suunnittelija- että ohjelmistokehitystiimiä
  • liikut sujuvasti konseptitason ja käyttöliittymän yksityiskohtien välillä ja pysyt kärryillä teknisiäkin ratkaisuja koskevissa keskusteluissa
  • rohkeus, rentous, intohimo ja välittäminen ovat osa sinua asiantuntijana ja kollegana


Arvostamme, jos olet itseohjautuva, proaktiivinen ja sinulla on visuaalisen suunnittelun kokemusta. Tarvittaessa kykenet kriittiseen ajatteluun ja ohjaamaan projektia oikeaan suuntaan. Tehtävässä tarvitaan sujuvaa suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa. Voit työskennellä joko Tampereella, Helsingissä, Oulussa, Lahdessa tai Turussa.

 

Miksi sinun pitäisi valita meidät?

Solita Design & Strategia on monitaitoinen yli 100 strategiakonsultin, suunnittelijan ja muutoksen tekijän yhteisö, jonka kaikkea tekemistä ohjaa ymmärrys ihmisestä ja käyttäytymisestä. Työskentelemme kotimaisten ja kansainvälisten asiakkaidemme luona sekä toimistoillamme Helsingissä, Tampereella, Oulussa ja Tallinnassa. Yhdessä Solitan muiden asiantuntijoiden kanssa näytämme suuntaa siinä, miten tulevaisuuden palveluita suunnitellaan ja rakennetaan. Tutustu tästä osaamiseemme.

 

Koska projektimme ovat hyvin monipuolisia, voit myös itse vaikuttaa siihen, mihin suuntaan haluat viedä omaa uraasi. Teemme paljon yhteiskunnallisesti vaikuttavia projekteja, joilla on suora vaikutus ihmisten elämään. Arjessa saat tukea omalta projektitiimiltäsi, mutta myös meidän rempseältä ja huumorintajuiselta Product ja UX Design-osaajien yhteisöltä. 

 

Hae mukaan!

  • Kerro meille kuka olet, mitä osaat ja mistä unelmoit. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 30.9. mennessä ja liitä mukaan mahdollinen portfoliosi. Luemme hakemuksesi ajatuksella ja olemme sinuun yhteydessä viimeistään elokuussa palattuamme kesälomalta. Haastattelut pidetään elokuussa hakuajan päättymisen jälkeen.
  • Haluatko tutustua jo ennalta Design-yhteisömme ajatuksiin ja oivalluksiin? Ota lukulistalle blogimme palvelumuotoilu.fi/ ja kuunteluun Palmun alla -podcastimme.