React Native -kehittäjä

Sijainti

Finland

React Native -kehittäjä, liity Solitan mobiilikehittäjien joukkoon ja tule luomaan kanssamme merkityksellisiä ratkaisuja. Pääset osaksi todella kokenutta tiimiä joka jatkaa kasvamistaan. 

Hae

Meidän mobiiliprojekteissamme tiimi suunnittelee toteutustavan, sovellusarkkitehtuurin ja toteuttaa teknisen suunnittelun. Toteutamme asiakkaidemme muuttuviin tarpeisiin natiiviapplikaatioita, sekä cross-platform applikaatioita Androidiin ja iOSiin.

Meillä yksi tärkeä osa kultturia on osaamisen jakaminen. Kehitämme itseämme jatkuvasti jakamalla osaamistamme talon sisällä. Osaamisen kehittämisen ja laajentamisen lisäksi tekemistämme ohjailee välittämisen, rentouden, rohkeuden ja intohimon arvot. Kurkkaa blogista miten arvot oikeasti vaikuttavat meillä työntekijäkokemukseen.

Meiltä löytyy jo ennestään vahvaa mobiiliosaamista ja siitä esimerkkinä muun muassa tovi sitten julkaistu Koronavilkku. Tämän lisäksi olemme tehneet monia muitakin mobiiliratkaisuja asiakkaillemme. Alla muutama esimerkki toteutuksistamme:

Tällä hetkellä etsimme joukkoomme React Native-kehittäjää, jolla on vahva projektikokemus kyseisestä teknologiasta. Sinulle on myös kertynyt jonkin verran kokemusta natiiviteknologioista (Android tai iOS).

  • Ymmärrät hyvän käytettävyyden merkityksen mobiililaitteissa, ja tiedät miten sovelluksia tehdään niin, että niitä on helppo käyttää
  • Myös saavutettavuuden vaatimukset ovat sinulle tuttuja
  • Backendin puolelta on tärkeää, että ymmärrät HTTP:n ja REST API:t
  • Tietokantaosaamisen puolelta esim. PostgreSQL / SQLite ovat plussaa

React Native-kehittäjän roolissa toimit tärkeänä osana tiivistä tiimiä, joilta saat kokenutta tukea tekemiseen. Solitalla on mahdollisuuksia liikkua uralla moniin eri suuntiin, riippuen omista mielenkiinnon kohteistasi tulevaisuutta ajatellen. Pääset mahdollistamaan merkityksellisten, digitalisaatiota hyödyntävien palveluiden syntymisen osaksi miljoonien suomalaisten elämää.

Hae Solitalle React Native-kehittäjäksi

Haluamme kuulla, kuka sinä olet ja mitä olet tehnyt. Hae Solitalle React Native-kehittäjäksi alla olevan painikkeen kautta. Voit kysyä lisää mobiilikehityksestämme, teknologioista tai työyhteisöstä Niklas Murtolalta 050 545 7057 tai niklas.murtola@solita.fi.