Service Designer med passion för data

Ort

Sweden

Går du igång på att analysera och designa hur data kan användas i nya och förändrade erbjudanden hos kunder? Gillar du  affärsmodellering, att optimera värdeerbjudandet, och att fundera på bästa lösningarna för digitala informationsflöden? Trivs du på en arbetsplats med hög autonomi, låg hierarki och mycket utrymme för idéutbyte med smarta, härliga kollegor? 

Ansök

Som en Service Designer på Solita tillämpar du ett datadrivet affärstänk i utveckling av tjänster. Du designar nya strategier och tjänster, ibland hela affärsmodeller i samarbete med verksamhetsteam hos våra kunder, deras kunder/konsumenter och slutanvändare. Du har en nyckelroll i att hjälpa våra kunder att skapa bättre, informationsbaserade, datadrivna erbjudanden och tjänster. I denna roll jobbar du även tätt ihop med övriga grupperingar inom Solita, i det fortsatta arbetet att ta fram lösningar som når ut och implementeras hos våra kunder. 

Vårt design-team på Solita Sverige består idag av ca 15 härliga konsulter med olika bakgrunder och kompetenser, och vi blir ständigt fler. Vi jobbar med både stora och små företag som kunder, inom alla branscher, och våra konsulter får ofta jobba med riktigt spännande projekt. Läs mer om vad vi gjort för bransch-samarbetet Smart Energi, och om hur vi designade och byggde den finska koronablinkern!

Top 5 skills vi hoppas du har med dig:

  • En passion att ständigt utvecklas inom design av tjänster, processer och data-drivna lösningar
  • Erfarenhet av att sätta dig in i kunders tjänsteområden och erbjudanden
  • Erfarenhet av kundresekartläggning, kundinsikt, intervjuer
  • Vana att hålla workshops och kreativa dialoger
  • Erfarenhet av information management

Detta får du hos oss på Solita:

  • Möjligheten att växa professionellt på ett internationellt företag
  • Personlig utveckling och möjligheten att lära sig både från erfarna experter och våra interna utbildningssatsningar och communities
  • En varm, avslappnad kultur med ovanligt hög autonomi
  • Kunniga, trevliga kollegor att lära sig med och från
  • Ett Tech-community på över 1000 experter över Europa

Vi har  en avslappnad kultur, med värdeord som “easy-going”, “caring”, “passion” och “courageous” som leder oss i vårt dagliga arbete. https://www.solita.fi/en/blogs/how-our-values-impact-on-the-employee-experience-at-solita/.  Här jobbar man i team med kollegor som tycker det är kul med teknik, konsultande, att dela med sig av kunskap och lära sig tillsammans. Vi hjälper varandra och när vi har roligt och trivs så går det också bra för företaget.

Blev du nyfiken? Hör av dig så pratar vi mer!

Solita är ett nordiskt konsultbolag som jobbar med digital transformation, styrd av data och mänsklig expertis. Vi har fler än 1000 anställda utspridda över Sverige, Finland, Tyskland, Belgien, Danmark och Estland. Vi  jobbar både med mindre företag och stora internationella kunder, så som Amer Sports, Voi, Scania, Fortum, Finnair och Smart Energi